Over de huisartspraktijk

De huisartspraktijk

Huisarts De Ster is een kleine praktijk met vaste medewerkers. Iedere medewerker is goed opgeleid en dus bevoegd om bepaalde taken te verrichten. We zijn allemaal gebonden aan het medisch beroepsgeheim.  Onder leiding van huisarts Sharda Sahebdien bieden we persoonlijke en vriendelijke zorg in een warme sfeer. Bij ons staat u als patiënt centraal, we vinden het belangrijk dat u zich welkom en gehoord voelt. We werken samen met andere zorgverleners om u de beste zorg te bieden. Iedereen is welkom bij Huisarts De Ster, waar we gezamenlijk werken aan uw gezondheid en welzijn.

We hebben verschillende manieren om CONTACT met u te leggen. We zijn bereikbaar via een terugbelsysteem om de wachttijd aan de telefoon voor u zo kort mogelijk te houden. Zodra u belt krijgt u ( helaas) een kort keuzemenu om een terugbelafspraak te maken op een tijd dat u schikt. Zorgt u er wel voor dat u belt met het nummer dat bij ons bekend is? Dan kunnen we meteen uw dossier erbij pakken als we u terugbellen. Dat geldt overigens ook voor uw e- mailadres. U kunt ons mailen via Mijngezondheid.net ( voor MGn heeft u geen DigiD nodig) of via de MedGemak app ( hiervoor heeft u wel DigiD nodig). Buiten de overlegmomenten/ pauzes bent u ook welkom aan de balie.

We willen u helpen om zelf informatie op te zoeken op wetenschappelijke websites, daarnaast proberen wij u wegwijs te maken in ons ingewikkelde zorgsysteem.  Om alle informatie overzichtelijk te houden plaatsen we deze informatie achter links onder het kopje ZELFZORG, u kunt hiervoor steeds doorklikken.

Uiteraard denken we ook aan de patiënten die liever schriftelijke informatie willen. We proberen een praktijkfolder te maken met de belangrijkste informatie. We delen ook informatie met u via het wachtkamerscherm.

We ontvangen graag tips en complimenten, maar uiteraard staan we ook open voor uw klachten. De formulieren om deze informatie met ons te delen kunt u vinden onder het kopje FEEDBACK.

Sterrenlaan 110A

2402 BA Alphen ad Rijn

Openingstijden

ma-vr 08:00-17:00 uur

Contact

0172 – 249 001