Iedereen is welkom bij Huisarts De Ster, waar we met elkaar samen werken aan jouw/ uw gezondheid en welzijn.

We zijn blij om te vertellen dat op 1 september de nieuwe huisartsenpraktijk Huisarts de Ster haar deuren opent! U vindt ons aan de Sterrenlaan 110A in Alphen aan den Rijn. Onze huisarts, Sharda Sahebdien, staat voor u klaar om te helpen met alle gezondheidsvragen. We willen een plek bieden waar u zich op uw gemak voelt en waar we tijd voor u nemen.

Wat Doen We?
Bij Huisarts de Ster geloven we in goede zorg op een moderne manier. We willen onze patiënten goed kennen en iedereen persoonlijk behandelen. Onze praktijk is klein en gezellig, zodat u zich altijd welkom voelt. We vinden het belangrijk dat u zelf ook goed voor uw gezondheid zorgt, en helpen u daar graag bij. Soms kunt u veel zelf doen, maar we zijn er ook om te ondersteunen waar dat nodig is.

Wat Vinden We Belangrijk?
We willen een fijne sfeer in de praktijk, waar u weet dat u in goede handen bent. We zorgen ervoor dat we altijd de juiste zorg bieden volgens de geldende regels. Uw gegevens zijn bij ons veilig, en we praten nooit met anderen over u zonder toestemming.

We werken samen met andere zorgverleners, zoals apotheken, wijkverpleging en fysiotherapeuten. Dit maakt dat we u nog beter kunnen helpen. We willen altijd open en eerlijk zijn over de zorg die we bieden, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten.

Onze Belangrijke Waarden
Bij Huisarts de Ster zijn vriendelijkheid, goede kwaliteit, laagdrempeligheid en persoonlijke aandacht heel belangrijk. We willen dat iedereen zich bij ons gezien en gehoord voelt. Vertrouwen is de basis van onze zorg, en we staan altijd open voor vragen en opmerkingen.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze praktijk. Of u nu langskomt voor een controle, een gesprek, of een andere reden, u bent altijd welkom. Samen werken we aan uw gezondheid en welzijn, op een plek waar u zich thuis kunt voelen.